Murer & Entreprenørfirmaet Niels Poulsen - Fakta:

 

Murer & Entreprenørfirmaet Niels Poulsen ApS blev etableret af Niels Poulsen i Køge i 1986. Siden grundlæggelsen har firmaet håndteret en bred vifte af arbejdsopgaver, både indenfor privat- og erhvervsbyggeri. I takt med dette, har firmaet gennemgået en kontinuerlig udvikling. I dag er det vores spidskompetence, at udføre store og komplicerede murerarbejder. Vi har fortsat beliggenhed i Køge, men beskæftiger os med murerarbejde rundt omkring på Sjælland.

Firmaets oprindelige vision er den dag i dag stadig, at levere murerarbejde med høj fokus på kvalitet, holdbarhed og fagligt håndværk – samt at skabe et professionelt og tillidsfuldt samarbejde med vores kunder. Dette opnår vi i samarbejde med vores omtrent 60 murersvende, der alle arbejder målrettet mod at levere et solidt stykke murerarbejde, til den aftalte tid.

Derudover indfries vores mål om, at have et professionelt og tillidsfuldt samarbejde med vores kunder ved altid at have en åben og tæt dialog. Så uanset hvilken en mureropgave vi står overfor, ledsages den altid af et tæt samarbejde med byggeledelsen/bygherren. På den måde skaber vi ikke bare tillid, men sikrer også, at kundens ønsker og forventninger bliver indfriet, som aftalt.

 

Kvalitetsbevidst håndværk siden 1986

Murermester

Niels Poulsen

Tlf.: 40327608

NP@mnp-entreprise.dk

Bogholderi

Tina Gregersen

Tlf.: 20207608

TG@mnp-entreprise.dk

Entrepriseleder

Mads Gregersen Poulsen

Tlf.: 40405608

MP@mnp-entreprise.dk

Entrepriseleder

Signe Gregersen Poulsen

Tlf.: 60129747

SP@mnp-entreprise.dk

Kontorassistent

Julie Gregersen Poulsen

Tlf.: 60240620

JGP@mnp-entreprise.dk