Vi sætter en ære i godt håndværk

byggeentreprenør med over 30 års erfaring

Håndværk

Håndværk

Vi har leveret kvalitetsbevidst håndværk siden 1986.

Team

Team

Vi har et stærkt team bestående af omtrent 60 murersvende.

Om mnp entreprise

Byggefirma Køge, Sjælland, bygning med vandusigt
Om virksomheden

Grundlæggelse

Murer & Entreprenørfirmaet Niels Poulsen ApS blev etableret af Niels Poulsen i Køge i 1986 og har været byggeentreprenør på Sjælland for et hav af projekter. Siden grundlæggelsen har firmaet håndteret en bred vifte af arbejdsopgaver, både indenfor privat- og erhvervsbyggeri. I takt med dette, har firmaet gennemgået en kontinuerlig udvikling. I dag er det vores spidskompetence, at udføre store og komplicerede murerarbejder. Vi har fortsat beliggenhed i Køge, men beskæftiger os med murerarbejde rundt omkring på Sjælland.

tillidsfuldt samarbejde

Professionel Byggeentreprenør

Vores mål om, at have et professionelt og tillidsfuldt samarbejde med vores kunder indfries ved altid at have en åben og tæt dialog. Så uanset hvilken en mureropgave vi står overfor, ledsages den altid af et tæt samarbejde med byggeledelsen/bygherren. På den måde skaber vi ikke bare tillid, men sikrer også, at kundens ønsker og forventninger bliver indfriet, som aftalt.

Byggefirma Køge, Sjælland, brun bygning med balkoner
Byggefirma Køge, Sjælland, bygninger i forskellige farve nuancer
Vision

Fokus på kvalitet

Firmaets oprindelige vision er den dag i dag stadig, at levere murerarbejde med høj fokus på kvalitet, holdbarhed og fagligt håndværk – samt at skabe et professionelt og tillidsfuldt samarbejde med vores kunder. Dette opnår vi i samarbejde med vores omtrent 60 murersvende, der alle arbejder målrettet mod at levere et solidt stykke murerarbejde, til den aftalte tid.