Vi sætter en ære i godt håndværk

Kontakt byggefirma på Sjælland

Håndværk

Håndværk

Vi har leveret kvalitetsbevidst håndværk siden 1986.

Team

Team

Vi har et stærkt team bestående af omtrent 60 murersvende.

Kontakt os

Er du interesseret eller har du spørgsmål til vores arbejde? Så er du mere end velkommen til at kontakte os via kontaktoplysningerne på denne side. 

kontor

Murer & Entreprenørfirmaet Niels Poulsen ApS

Her kan du se kontaktinformationer

Murermester
Niels Poulsen

Bogholderi
Tina Gregersen

Entrepriseleder
Mads Gregersen Poulsen

Administrativ medarbejder
Julie Gregersen Poulsen

Find os på
vores adresse

FALKEVEJ 15, 4600 Køge
Danmark
CVR: 19295397

Administrativ medarbejder
Mette Sander Zacho

MNP Entreprise

Byggefirma på Sjælland

Murer & Entreprenørfirmaet Niels Poulsen ApS er et byggefirma på Sjælland. Vi har været med til at udfører byggeprojekter siden 1986, og har mange referencer i bagagen. Vi har speciale i større byggerier som shopping centre og boligbyggerier. Vores udførte byggeprojekter, som du sikkert har hørt om, er shopping centret Frederiksberg Centret, Amerika Plads i Nordhavnen, være en del af Irmabyen i Rødovre og mange flere.

Vores håndværkere har det samlede overblik over hele byggeprocessen – uanset om det drejer sig om en mindre tilbygning eller et større byggeri. Vi har også en tæt kommunikation med et hav af samarbejdspartnere på Sjælland, som vi drager ind i projekter skulle der være behov for det. Vi gør med glæde brug af vores erfaring fra tidligere byggeprojekter, skulle i have spørgsmål eller udfordringer igennem byggeriet, så vi sammen kan komme ud med den bedste løsning.

Murer & Entreprenørfirmaet Niels Poulsen ApS bestræber sig at blive hele Sjællands sparringspartner, når det kommer til byggeprojekter, og vi er allerede godt på vej. Vi er et byggefirma du kan stole på, så du kan derfor trygt vælge os til jeres byggeprojekt.